Bislet idrætsplads.

Aftenposten, 4.1. 1919: Der arbeides nu med at faa Bislet i skikkelig stand. Ovenfor gjengives planen for den store idrætsplads.

Restaurant- og forsamlingsbygningen i forbindelse med spisesal, garderobe, treningssal, vestibule, varmestue for barn, duschbad, vagtmesterbolig etc. vil faa plads ved Louises gade. Bygningen vil ikke rage mere end 1 ½ etage over jorden, men vil til gjengjeld blive bygget med 2 kjelderetager.

Mod Sofies plads vil en større bygning med træningssale faa plads. Hovedindgangen vil være fra Louises gade. En anden større indgang vil findes, hvor de store træningssale har sin plads.

Musikpavillonen er placeret i nærheden af hovedindgangen, pressens tribune og kongetribunen paa en forhøining lige ved forsamlingslokalerne.

Idrætspladsen, som vil blive anlagt efter internationale maal, vil give plads for 17,580 tilskuere: 5,680 siddepladse paa den store tribunen, 600 siddepladse paa restauranten, terrassen etc. og 11.300 staapladse paa tribunen.